Slazenger 1881 Golf & Slazenger Padel

Ligma Group distributör för Slazenger 1881 Golf & Slazenger Padel


Pressmeddelande
Stockholm 2021-02-05

Ligma Group är ny distributör för Slazenger 1881 Golf & Slazenger Padel. 
Slazenger 1881 är namnet på den nya premiumkollektionen inom golf som tar vid där varumärket Slazenger en gång var det främsta varumärket för golfare. I marknadsföringen av Slazenger 1881 Golf syns bland annat ikonen Seve Ballesteros, vars familj stödjer satsningen.

”- När vi fick frågan påmindes vi alla om Slazengers storhetstid som varumärke. Vi ser nu mycket fram mot att vara med att förvalta arvet och utveckla Slazenger 1881 Golf tillbaka in i framtiden, samt att vara med i introduktionen av Slazenger Padel” säger Ligma Groups ABs Jesper Edström.

”- Att vara delaktig i denna fantastiska satsning är ett rent privilegium, att vidareutveckla ett så klassiskt varumärke tillsammans med teamet på Ligma ger oss förhoppningar om en ny storhetstid inom såväl golf som padel” säger Slazenger ABs VD, Niclas Rodin.

Ligma Group är grossist och distributör med säte i Örebro. Sedan tidigare distribuerar man inom golf bland annat varumärkena Sun Mountain, Imperial Headwear, FastFold, Spalding samt ett gediget logosortiment.

Satsningen på Slazenger 1881 baseras till stor del på tidlösa klassiker från 70 och 80-talet, vi sammanfattar detta med uttrycket “Celebrate the future – respect the past” – detta uttryck är även applicerbart inom padel då vi i vår research hittat cirka 50 år gamla padelrackets från Slazenger tillverkade i trä.

Kontakt

Slazenger AB
Niclas Rodin
niclas@slazenger1881.com
+46 70 840 04 00

Ligma Group AB
Jesper Edström
jesper@ligma.se
+46 70 390 04 09