Tobias Hankers – ny på Ligma!

Ligma Group AB är glada att presentera sitt nyaste tillskott till säljkåren

Örebro 16e mars 2023:
Ligma Group är väldigt glada att kunna välkomna Tobias Hankers som ny säljare i västra och södra Sverige. Tobias bor i Göteborg och har varit verksam i golfbranschen i 25 år. Han har bland annat jobbat som säljare för Taylor Made, Ecco Golf och Amer Sports. Varit egen företagare som distributör för Ogio och flera andra varumärken. Efter några år utanför golfen så har han den senaste tiden jobbat som säljchef för ACM i Sverige.

Tobias kommer börja på Ligma Group i april 2023.
”Kul att börja på Ligma Group som vågar satsa i dessa oroliga tider. Tror jag kan tillföra en del med min breda erfarenhet från golfbranschen och mitt stora kontaktnät. Framtiden ser ljus ut då vi har flera nya varumärken på väg in. Målet är att växa rejält de närmaste åren och samtidigt behålla Ligma Groups personliga och höga servicenivå” säger Tobias.

”Vi är väldigt nöjda att vi lyckats knyta upp Tobias till Ligma, han kommer passa in perfekt i vår organisation och vi är övertygade att han kommer göra ett fantastiskt jobb! Tobias har en erfarenhet inom vår bransch som få kan matcha. Med denna rekrytering kommer vi att kunna ge ännu bättre service och support till våra kunder i västra och södra Sverige” säger Mattias Heder på Ligma Group.

Ligma Group AB är sedan drygt 30 år etablerad leverantör i golfbranschen med varumärken som Sun Mountain, New Balance, Fastfold mm. Med lager och distribution i Örebro servar Ligma de allra flesta golfbutiker i Sverige.

Tobias Hankers, 076-0204910, tobias@ligma.se
Mattias Heder, 070-2897085, mattias@ligma.se